Fasadmålning i Strängnäs & Sörmland

För att din fastighet eller villa ska se riktigt snygg och välvårdad ut behöver fasaden underhållas med jämna mellanrum. Att måla fasaden är ett mycket snabbt och enkelt sätt för dig att säkerställa en längre livslängd, samtidigt som du får möjlighet att designa din fastighet som du själv önskar. Vi har många års erfarenhet av fasadmålning och hjälper kunder i hela Strängnäs med omnejd.

Måla Husfasad

Vi målar alla slags fastigheter så som villor, hus, sommarstugor, förråd, garage m.m. Hör av dig för mer info.

Panelbyten

Vi har många års erfarenhet av panelbyten. Låt oss se över eran träfasad!

Fasadrenovering

Vi hjälper dig med fasadrenoveringen så att du kan fokusera på annat!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Certifierade

  Medlemmar i Måleriföretagen

  Snabb Måleriservice

  Vi återkopplar till dig så fort som möjligt

  Nyttja ROT-avdraget

  Få 30% rabatt via ROT

  Dags för en Fasadmålning runt Strängnäs & Sörmland? Vi målar om hus & villor i bl.a. Södertälje, Mariefred, Åkers Styckebruk, Vansö, Ulvhäll, Stallarholmen, Västra Åkerby, Eldsundsviken m.m.

  Vi målar fasader som håller länge

  Det är svårt att tro att lite färg kan göra så stor skillnad för ditt hus eller fastighet, men med hjälp av färg kan vi inte bara se till att ditt hus är fint att titta på, utan vi kan också öka livslängden. Vi använder oss av högkvalitativ färg som ger din fasad ett mycket bra skydd och som på så vis gör den mer motståndskraftig. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!

  Alltid 100 % nöjd kundgaranti

  Vårt mål är att alla kunder ska vara 100 % nöjda när arbetet är slutfört och därför erbjuder vi alltid en 100 % nöjd kund garanti. Det innebär att vi inte lämnar arbetsplatsen förrän du är helt nöjd med resultatet. Skulle det vara något som du är missnöjd med ser vi till att stanna kvar och åtgärda detta direkt, alternativt boka in en ny tid som passar din vardag.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa Måleri-projekt!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Petra Svensson
   Reception

   010-555 91 10
   offert@malare-strangnas.se

   Vanliga frågor Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna inom måleri som ställs till oss.

   Vad kostar det att anlita en målare?

   Priset varierar beroende på vilken måleritjänst och ytan. Vår firma ser alltid till att sätta  konkurrenskraftiga & vänliga priser på alla våra tjänster.

   Vad innebär totalentreprenad?

   Totalentreprenad innebär att ett företag tar hand om hela projektet ink alla hantverkare på plats. Det gör det enklare för kunden som slipper oroa sig.

   Krävs bygglov för måleriarbeten?

   Oftast behövs inget bygglov för att måleriarbeten. Men om ni ska bygga ut ett exempelvis ett rum så kan det behövas. Om ni är osäkra så kan ni kontakta oss!

   Vad är ROT-Avdrag?

   ROT-Avdraget innebär att du som personperson kan dra ned på arbetskostnaderna för hantverkaren på upp till 30%. Vi hjälper er med ansökan eller om ni har frågor.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa Måleri-projekt!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Petra Svensson
    Reception

    010-555 91 10
    offert@malare-strangnas.se

    Offert? Klicka här